BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, June 11, 2011

TIME's UP .



  Aku rasa best kot holiday kali ni sebab 2 minggu beb cuti ! Uhuuu . Hehe . Dah puas dah berjalan jalan sampai nak tercabut kaki lutut aku ni . Haha .

  Lagi2 holiday ni dapat hilangkan tension aku . Yela , kan sebelum holiday kteorang terpaksa berhempas pulas study ? Sebab minggu tu exam week okay ! Memang berbaloi cuti ni kott .

  And pejam celik pejam celik dah nak naik sekolah :(


Nanti bermula lah aku kembali kelam kabut nak prepare semua barang2 sekolah !


(Okay , overgile catoon nie =.=" haha )


  Pastu mula lah kepala aku yang dah 'beku' masa cuti ni kena on balik , haha . Sabo je lah . Nak buat macam mane , tahun ni kan ada exam penting so kena lah usaha sikit kan =.=" .

    K lah . I got to go . Hope dapat enjoy masa sekolah seperti biasa ;)

And , TIME's TO ..



P/S : Takut nya nak dapat keputusan peperiksaan =.="  .




0 comments: