BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, June 20, 2011

HItam itu MANIS , sayanggg


Okaay , muka katun ni memang tak boleh blar kan ? Huahua ;)

Assalamualaikum ,

  Harini aku baik sikit kan ? Bagi salam . Haha . Selalu terus je terjah right ? Haha . Actly , aku tengah mabuk plus konfius ni ? . Caya tak aku like kat someone ? Tak caya ? Anda terpaksa percaya sayanngg ;) haha .

  Tapi jangan ingat aku syokk sangatt kat 'mamat' tu okay ? Haha . Sbnarnye suka2 jew ;) . Dye pun sbnarnye senior aku so GILER ape nak like kat senior ?! Haha . Tempah keranda namanya . Huih .

Whatever it is , benda tu semua tak akan ganggu perjalanan study aku ;) insyallah .. .

K lahh , I gtg . Byeee 

P/S : Aku suka muka dye ;) Macam pelakon ! Aww . *jangan menggatal lah kauuu .









0 comments: