BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 10, 2011

Selendang ? OMG .



Actually , aku rasa dah sampai kot masanya untuk aku cuba benda yang baru . Hehe . Apa yang baru ?

  Hah , sebenarnya aku dah 'berjinak jinak' dengan selendang dan pashmina nie . Nak tawu kenapa ? Erm entah lah , sebab cara pakai 'dia' lebih senang dan lebih selesa kot . Lagi satu kita lebih femini kan ? . Actly , sekarang ni pun da ramai anak anak dara pakai 'benda alah' nie kan . Haha . So , rasa nya tak salah kot kalau aku cuba . Hehe .

  Mula2 tu terfikir juga , '' Eah sesuai ke muka aku pakai 'bende' tu ? " . Tapi bila aku pikir2 balik sampai bila kan nak terus pakai tudung 'empat segi ' kan . Haha . Dan lagi satu , aku admired sangat dengan Hana Tajima tau ! Tak tahu kenapa , maybe sebab dia pandai bergaya kot walaupun dia pakai tudung ;) AND dia sangggattttt CUTE !







 NAMPAKKK KANN ? ;D


P/S : Hana Tajima ;)

0 comments: